Babykamers van topmerken!

Het beste voor uw baby

Bekijk alle Babykamers

Kinderbed

Kinderbed

Een goed kinderbed is dankzij Babykamers.com makkelijk in huis te halen. Via onze site bestelt u altijd een kinderbed geschikt voor allerlei kinderkamers en complete babykamers van degelijke kwaliteit en voor een scherpe online prijs. Binnen ons assortiment zorgen we bovendien voor een ruim aanbod zodat u altijd voldoende keuzevrijheid hebt. Niet alleen in aantal, maar ook in merk en model. Wij hebben namelijk verschillende topmerken geselecteerd waarvan u bij ons altijd een uitstekend kinderbed van degelijke makelij in huis haalt. Denk daarbij aan topmerken als:

  • Coming Kids
  • Woood
  • Colorfull Collection
  • Bopita
  • Bebies First

En daar komt nog eens een fantastische online service bij. Door online bij ons te bestellen, krijgt u het kinderbed namelijk zorgvuldig thuis geleverd!

Waarom een kinderbed?

Een kinderbed is de opvolger van het peuterbed en de wieg. Een kinderbed is doorgaans een enkel persoons bed met de lengte die volwassen bedden ook hebben (200 cm). Kinderen beginnen doorgaans aan zo’n kinderbed wanneer zij ergens tussen de leeftijd van 7 tot 10 jaar zijn. Een peuterbed heeft doorgaans een lengte van zo’n 140 tot 150 cm. Tussen zijn 7de en 10de levensjaar groeit het gemiddelde kind (jongen en meisje) van circa 125 naar 143 centimeter. Het peuterbed is simpelweg te klein geworden. Tijd dus voor een gaaf nieuw kinderbed, eentje dat ook past bij de leeftijd. Wij hebben fantastische soorten in ons assortiment, variërend van thematische designs (van een Voetbalstadionbed voor jongens tot een Minnie Mouse Kinderbed voor meisjes) tot aan de praktische tienerbedden (met opberglades, ingebouwd bureau, enz.). Klik dus snel op het ideale bed voor uw kind en bestel deze makkelijk en snel online via Babykamers.com.

Voordelen van een kinderbed

Naast onze zorgvuldige service, weet u zich bij ons ook zeker van het juiste kinderbed voor uw kinderkamer. Wilt u namelijk ruilen of is er iets niet in orde? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder hiermee: ruilen of geld terug is gewoon mogelijk bij ons. Klik dus snel op uw favoriete artikel en bestel deze via Babykamers.com.

Topproducten

Meest verkochte babykamers

Andere babyartikelen

Top merken babykamers