Babykamers van topmerken!

Het beste voor uw baby

Bekijk alle Babykamers

Baby badkamer

Baby badkamer

Als u pas een baby’tje gekregen heeft, dan heeft u verschillende extra producten nodig in de badkamer. Op deze pagina willen wij u meer vertellen over bad baby, hydrofiele luiers en een badstandaard.

Bad baby

Een baby’tje kunt u niet wassen in een normaal bad, maar wel in een bad baby. Een bad baby, ofwel een babybadje is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Het is erg belangrijk dat uw kindje veilig kan badderen in een bad baby. Daarom is een bad baby een stuk minder diep dan een normaal bad. Een bad baby is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met verschillend leuke prints of figuurtjes.

Badstandaard

Als u een bad baby heeft aangeschaft, kunt u gaan nadenken over waar u het bad baby gaat neerzetten. Het is niet handig om het op de grond te zetten, omdat u dan steeds moet bukken. Een oplossing voor dit probleem is de badstandaard. Een badstandaard is een soort rek waarop u het bad kunt plaatsen. Soms is een badstandaard alleen geschikt voor een specifiek bad baby, maar soms ook voor verschillende badjes. In het assortiment van dé babywinkel vindt u onder andere een opklapbare badstandaard, een in hoogte verstelbare badstandaard of bijvoorbeeld een badstandaard die perfect aansluit bij de Luma badjes. Wij hebben vast ook een geschikte badstandaard voor u!

Hydrofiele luiers

Als u uw kindje in het baby bad op de badstandaard gewassen heeft, moet u uw kindje afdrogen. Dit doet u het beste met hydrofiele luiers. Ook al heet het product hydrofiele luiers, eigenlijk zou ‘doeken’ een betere naam zijn. Hydrofiele luiers kunnen namelijk voor veel meer dan alleen als luier gebruikt worden. Hydrofiele luiers zijn lekker zacht en absorberen vocht goed, waardoor de hydrofiele luiers uitermate geschikt zijn om uw kindje mee af te drogen na het badderen. Een bijkomend voordeel is dat de hydrofiele luiers na het wassen snel opdrogen.

Topproducten

Meest verkochte babykamers

Andere babyartikelen

Top merken babykamers